Jdi na obsah Jdi na menu

Rose a Smth

8. 1. 2018

Doktoruv dvojník

Da9gbnl-e2cdca00-03a2-4a7c-8cdf-8da538d4d6de od ArtelynRowejn

Rose byla Doktorova 2 spolecnice.

Titul:Element štědrosti

D1f14c5f34f624392f2920d3fce94edb od ArtelynRowejn

Rose byla Doktorova 2 spolecnice Rose je alicorn a společně se svými přítelkyněmi a přítělem tvoří Elementy Harmónie,Rose konkrétně představuje Element štědrosti.Žije v zemi,Rose je krásná poníčka, do které je tajně zamilovaný Smith(Ona mu, ale zpočátku jeho city moc neopětuje, to se ale mění a taky se zamilovává) a na svém vzhledu (Kráse a i čistotě těla) si dává velmi záležet, často se obléká do krásných šatů,ale nevadí se i ušpinit.Je, ale štědrá a vždy svým kamarádkám a kamarýda,ráda poradí a pomůže, pro své kamarádky a kamaráda se umí vzdát i toho, na čem jí velmi záleží.

Její jméno je Rose její život nebyl nikdy nic moc. Byla to průměrná holka v průměrném světě. Studovala nebo si hledala práci. Nikdy nic slavného.  Nikdy nic až do jejích 19. kdy potkala Doktora. Poté co jí napadnou plastové figuríny ji zachrání záhadný Doktor. Poté co pátrá narazí na webové stránky o tomto muži. Setká se s tím kdo stránku publikuje a dozvídá se informace které ji překvapí. Hned poté je její přítel Mickey unesen a na místo něj nasazena plastová kopie která rose napadne, opět jí zachrání doktor. Tentokrát se vydávají společně najít a zničit původce invaze plastových figurín. Dokotor potom nabídne Rose místo po jeho boku při cestování časem a prostorem. Ona přímá a cestuje spolu s Doktorem, který ji ukazuje různá dobrodružství.

Bad Wolf:Rose a Doktor cestovali napříč časem a galaxiemi, ale všude kudy bloudili je provázela dvě slova. Zlý Vlk. Kdekoli se ukázali tam něco neslo tento název. Vysvětlení se oběvili v budoucnosti na satelitu 5. (Který mimochodem vlastnila společnost Bad Wolf.) Zde Rose a Doktor objevili celou armádu Daleků která utekla z Časové války. Schyluje se k boji a doktor přijde s nápadem při čemž pošle Rose do Tardis. Ta je pak přemostěna domů bez možnosti návratu. A tehdy si všimne grafitů po okolí kam se Tardis přemístí, všude sou nápisy Bad wolf. Její matka přiveze auto a Rose se povede otevřít srdce Tardis poté spatří vír času, který jí zamoří mozek. Stává se z ní "Zlý vlk" sama vytvořila svou existenci. Dokáže ovládat prostor a čas spolu s tím zničí všechny Daleky a pak ji Doktor sebere pozůstatek časového víru.

 Celé to začalo při jedné nehodě, když s Doktorem a Mickeym ztroskotají v alternativní realitě a setkají se s Kyber lidmi. Tehdy se poprvé otevře časový trhlina která má později za následek invazi do naší reality. Rose při uzavírání trhliny hrozí nebezpečí stejně jako Doktorovy. Avšak ho neopustí do druhé reality a zůstává s ním. plán by vyšel ale páka jde na horu a rose jí opět zatáhne. Obětuje se jelikož se neudrží a padá do nicoty. Naštěstí jí zachrání její otec z alternativní reality. Trhlina je uzavřena a Rose je uvězněna na druhé straně dvou vesmírů. Poslední chvíle kdy se z doktorem může rozloučit nastane, když jí sen přivede do zátoky Zlého Vlka, kde se s ní doktor rozloučí pomocí druhé malé zanikající trhliny.

Pak se Rose  vrací s Smithem a rodiči pomocí Doktora.Zpět z parararního vesmíru.

Trixie Lulamoon   Cutie Mark By Mandash1996 Db7uif by ArtelynRowejn